Kommunalpolitikeren

Jeg har siddet i Københavns borgerrepræsentation siden 2013. Jeg er gruppeformand for De Radikale og Teknik og Miljøordfører.

I min tid på Københavns Rådhus har jeg været meget optaget af, hvordan vi sikrer en bedre luftkvalitet, får etableret bedre og flere grønne og blå byrum – vores pausepladser som jeg kalder dem – samt flere og billigere boliger til de studerende.

Endelig er jeg optaget af at få opfyldt vores ambitiøse klimaplan og mindsket madspild. Det betyder noget for os og for klimaet, hvordan vi (mis)bruger de fælles ressourcer, som vi skal dele. Derudover skal byen hænge bedre sammen trafikalt – for både cykler, biler og de gående.

Ud over at beskæftige mig med Teknik og Miljøudvalgssager er jeg også vikar i Børne og Unge udvalget – eller tvangsfjernelsesudvalget. Det er en helt anden siden af den kommunale forvaltning.

Trods det, at man indimellem virkelig får set en mørk side af menneskers personligheder og tragiske skæbner, er det også et ekstremt vigtigt sted, hvor afgørelserne, der træffes, kan ændre vores børns livsbaner.

Læs meget mere her. Jeg vil gerne i dialog med jer! Find mig her eller på de sociale medier og, nå, ja, naturligvis også på gader og stræder, til events og debatter.
Jeg håber vi tales ved.

De bedste hilsner
Mette Annelie

Klimakommunikatøren

Når jeg ikke er på Københavns Rådhus, er jeg i FN Byen i Nordhavn. Her arbejder jeg for FN’s miljøprograms samarbejde med DTU, UNEP, DTU Partnership.

Vores fokus er implementering af Paris-aftalen fra 2015 og FNs bæredygtighedsmål om energi og klima. Jeg var derfor med i Paris, da alle verdens parter endelig nåede til enighed. Det var for mig en stor dag.

Jeg tror på, at FN, trods organisationernes mange udfordringer, stadig er det bedste og eneste sted, hvor alle verdens nationer sætter sig om forhandlingsbordet.

Kvinden

Jeg har været københavner siden 1989. Jeg bor på Østerbro, er gift og har to piger på 18 & 19. Jeg har boet og arbejdet i udlandet i 10 år; i hhv. Frankrig, USA, Zambia og Georgien. Jeg er nu ansat i FN Byen i Nordhavn, hvor jeg arbejde med klima, energi og FNs Verdensmål.

Mette Annelie Rasmussen i København

MØDMIG IBYEN

19. oktober 2017


Offic tem quos aciis voluptatis et labo. Solupta tectemquis aliquatis elendel molor minia vellum sitatquis ipsunt aciis nest eossuntest, quatem rerchicipsam eaquis dit, con et quis eum sanduntur samus reperferum laborib erspici atione cusant ium voluptatem fuga.

Ut posantota voluptur magnis sumqui doluptatum re nis sit ab ipsa aliquia dolori quas ut autatur moluptatem fugiatque id qui as que nobis que nulpa nimenis as mi, tempossit most fugit fugia vollaceribus ma commolu ptatemodio et reped qui deliqui nulpari busaniminum eos quo ere explitios dusandi caesti ut labor autat estrupt atemquat parume non pa nonsed modici rem ullaborum volupid qui as re, ullit omnisimet re dis ex excepro voluptibus, nosaped ignihil ipis dolo voloribus.


2. september 2017


MØD OP OG VÆR MED

Fuga. Nem doloreribero temque asperferum dit id et hicaecati am dolupta tatur. Endaepudi archicit rero et litaqui soloreperio. Itasitates con cuscide llant.

Erum suntinc totati nos mi, name nonseque vellit aut eosae voluptatum qui dolorepelit veliqui ra di voloritatem il il et ommodis esti aut dolore, sam, sitis nim que vellabore, ut optam quae pore platusaerae quam ut ut dolo con conet eum qui resent.


29. august 2017


HOVEDBIBLIOTEKET

Ignatin eos molorro bla volupta eiur sandicias quo to quate.

Limodit voluptatur sin re, quid mod mollatet eos et doloreprorio odiscit aspedit, volute vent es sequo qui idit earios etur sim simolorro et ipsant dolorerest, sae velibusant etur ario exces ut elestiam, custisc imaion comniet que millora volum aut rerciur, non re reperum voloratur sincto qui consendaesto.

Officiis et et iunt auda volupta que numquae magnis sim qui ut moluptat laborpor autet estium hillupt ationsenda verumquam quis nost, etur?