Vær med!

Valgkampe er demokratiet i spil, når det er finest. Det er en unik mulighed for at få danskerne i tale om det, der ligger deres hjerte nærmest, deres håb og drømme for både nutid og fremtid.

Men valgkampe er også udfordrende, hårde og dyre. Og derfor er det fantastisk at være flere om det. Så har du lidt tid, du vil give, så tager jeg gerne imod – rigtigt gerne.

Det kan være alt fra et like, en deling eller en kommentar på min politikerside, eller at du opfordrer dine venner til at like min profil.

Måske har du lyst til at deltage i events, dele flyers ud i dit nærområde, sætte plakater op, skrive, researche eller udvikle ny politik.

Det er op til dig – og du behøver ikke at være 100 meter-mester i radikal politik, eller radikal. Måske deler vi en mærkesag, vi sammen kunne arbejde for.

Har du mulighed for at donere et beløb til kampagne – fx 25 kr. til en plakat, eller andet beløb, ville jeg blive utrolig glad, valgkampe er nemlig også dyre.

Jeg har en mobilepay-valgkonto hos hovedstadens Radikale Venstre.

Giv et kampagnebidrag på mobilepay: 294476

Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til at støtte mig på anden vis, eksempelvis med et beløb til valgkampen – eller vil booke mig til et arrangement eller debat.

Du kan også finde mig på de sociale medier – jeg er altid klar på en debat på Facebook eller Twitter!

Vil du hjælpe?

Noget tekst om, at man kan skrive, hvis man har lyst til at give en hånd med eller donere penge. Så skal man bare sende en mail nedenfor og huske at skrive sit navn og telefonnummer, så ringer jeg til dig så snart, jeg har tid.


Giv lyd!